switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Aanmaning ontvangen

Heeft u een aanmaning van ons ontvangen? Dan heeft u een openstaande rekening bij één van onze opdrachtgevers. U voorkomt extra kosten als u de aanmaning direct betaalt!

Betalingsregeling telefonisch treffen
Wist u dat, afhankelijk van een aantal factoren, de mogelijkheid bestaat om een betalingsregeling te treffen? In bepaalde situaties kunt u een betalingsregeling ook telefonisch afstemmen. Bedenk voordat u met ons contact opneemt, welke regeling u in gedachten heeft. Dan nemen wij samen direct de mogelijkheden met u door. Houd uw dossiernummer altijd bij de hand.

Betalingsregeling aanvragen
Blijkt na overleg met onze medewerkers het niet mogelijk om telefonisch een betalingsregeling te treffen? Neem dan contact op met het Nationaal Incasso Bureau om uw inkomsten- en uitgavenformulier aan te vragen. Het ingevulde formulier kunt u per post naar het Nationaal Incasso Bureau toesturen. Na ontvangst van het inkomsten- en uitgavenformulier informeren wij u zo spoedig mogelijk of u van een betalingsregeling gebruik kunt maken en welk bedrag u per tijdvak dan moet voldoen.

Betalen via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en op eenvoudige wijze online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

U kunt via onze website de volgende acties uitvoeren:
Direct betalen via iDEAL of creditcard
Betaalafspraak maken
Betaalbewijs sturen
Telefonisch contact
Verhuizing doorgeven
Vraag omtrent een dossier