switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Telefonisch contact

Aanmaning ontvangen
Heeft u een aanmaning van het Nationaal Incasso Bureau ontvangen? Dan heeft u een openstaande rekening bij één van onze opdrachtgevers. U voorkomt extra kosten als u de aanmaning direct betaalt!

Betalingsregeling telefonisch treffen
Wist u dat, afhankelijk van een aantal factoren, de mogelijkheid bestaat om een betalingsregeling te treffen? In bepaalde situaties kunt u een betalingsregeling ook telefonisch afstemmen. Bedenk voordat u met ons contact opneemt, welke regeling u in gedachten heeft. Dan nemen wij samen direct de mogelijkheden met u door. Houd uw dossiernummer altijd bij de hand.

Onze medewerkers staan u graag te woord. Als u van ons kantoor een brief heeft ontvangen, willen wij u vragen om dit bij de hand te houden inclusief uw vorderingsnummer.

U kunt het volgende nummer bellen: 088-122 22 22

Wilt u zich laten terugbellen door het Nationaal Incasso Bureau? Hieronder kunt u uw contactgegevens invullen om telefonisch contact aan te vragen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk kunnen terugbellen.

Uw gegevens

Vorderingsnummer(s) *    
   
Achternaam * Voorletters * Telefoonnummer *
Postcode Huisnummer  
 
   

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Let op, als u niet betaald na ontvangst van onze aanmaning wordt er conform regel- en wetgeving rente door berekend aan u. Hoe langer u wacht hoe hoger de rente zal worden. Wilt u dit voorkomen, betaal dan direct uw vordering.