switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Verhuizing doorgeven

Verstuur hier uw nieuwe adresgegevens naar het Nationaal Incasso Bureau. Hieronder kunt u uw gegevens invullen om uw verhuizing door te geven.

Uw gegevens

Vorderingsnummer(s) *    
   
Achternaam * Voorletters * Geboortedatum
Oude adresgegevens

Postcode * Huisnummer *  
 
Nieuwe adresgegevens

Met ingang van    
   
Adres * Postcode * Woonplaats *
Eventueel nieuw telefoonnummer    
   
   

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aanmaning ontvangen
Heeft u een aanmaning van het Nationaal Incasso Bureau ontvangen? Dan heeft u een openstaande rekening bij één van onze opdrachtgevers. U voorkomt extra kosten als u de aanmaning direct betaalt!

Betalingsregeling telefonisch treffen
Wist u dat, afhankelijk van een aantal factoren, de mogelijkheid bestaat om een betalingsregeling te treffen? In bepaalde situaties kunt u een betalingsregeling ook telefonisch afstemmen. Bedenk voordat u met ons contact opneemt, welke regeling u in gedachten heeft. Dan nemen wij samen direct de mogelijkheden met u door. Wij willen u vragen om uw dossiernummer altijd bij de hand te houden.

Betalingsregeling aanvragen
Blijkt na overleg met onze medewerkers het niet mogelijk om telefonisch een betalingsregeling te treffen? Neem dan contact op met het Nationaal Incasso Bureau om uw inkomsten- en uitgavenformulier aan te vragen. Het ingevulde formulier kunt u per post naar het Nationaal Incasso Bureau toesturen. Na ontvangst van het inkomsten- en uitgavenformulier informeren wij u zo spoedig mogelijk of u van een betalingsregeling gebruik kunt maken en aan welk bedrag u per tijdvak dan moet voldoen.