switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Vraag omtrent dossier

Vraag omtrent dossier
U heeft een aanmaning ontvangen van het Nationaal Incasso Bureau, maar er is u iets nog niet geheel duidelijk, of u heeft een andere vraag / opmerking over de vordering. Als u een aanmaning van ons heeft ontvangen, is het van belang deze binnen de aangegeven termijn te betalen. Heeft u vragen en of opmerkingen over deze vordering neem dan direct contact op met het Nationaal Incasso Bureau. Dit kan via de contactpagina van het Nationaal Incasso Bureau of via onderstaand formulier. Mogen wij niets van u vernemen of betaalt u niet binnen de gestelde termijn dan zijn wij genoodzaakt onze incasso procedure voort te zetten.

Stel hier uw vraag omtrent dossier aan het Nationaal Incasso Bureau. Hieronder kunt u uw gegevens en uw vraag invullen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Uw gegevens

Vorderingsnummer(s) *    
   
Achternaam * Voorletters * Geboortedatum
Postcode * Huisnummer * Email adres
Telefoonnummer    
   
Uw Vraag *    
   

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Betalingsregeling aanvragen
Bij het Nationaal Incasso Bureau is het ook mogelijk om een betalingsregeling te treffen. Wij willen u vragen om dan telefonisch of via bovenstaand formulier contact op te nemen met het Nationaal Incasso Bureau om uw betalingsregeling aan te vragen. Het Nationaal Incassobureau zal u dan spoedig informeren of u van een betalingsregeling gebruik kunt maken en welk bedrag u per tijdvak dan moet voldoen.