switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Debiteurenbeheer

Heeft uw klant nog steeds niet betaald? Nationaal Incasso Bureau uw factuur op een professionele en persoonlijke manier innen. U verstuurt zelf de factuur en wij ondersteunen u met het snel innen van de factuur.

Wij doen niet anders. Voor verenigingen, MKB bedrijven en voor het grote ondernemingen in diverse branches. Voor iedereen die snel en vertrouwd zijn facturen betaald wil hebben, maar wel zuinig is op het behoud van de klantrelatie!

Wij adviseren u niet te wachten met het innen van facturen tot het echt te laat is, maar tijdig en goed gepland er voor zorgen dat de openstaande rekeningen betaald worden. Hiervoor heeft Nationaal Incasso Bureau de kennis en expertise in huis om u als onze partner te ontzorgen.

Wij zijn bewezen succesvol. Tijdig uw geld ontvangen, betekent dat u meer financiële middelen hebt om te ondernemen. Dat kan heel veel schelen aan bankrente of dure incassokosten.

Als ervaren partner op het gebied van incasso en debiteurenbeheer starten wij met een inventarisatie van uw debiteurenportefeuille. Vervolgens bepalen we samen de beste wijze waarop geïncasseerd kan worden. Een en ander gebaseerd op basis van uw filosofie. Nationaal Incasso Bureau incasseert altijd in de geest van het bedrijf waarvoor zij werkt zodat imagoschade wordt voorkomen. U kunt rekenen op een snelle, betrouwbare en resultaatgerichte aanpak.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor uw onderneming, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen op 088 122 22 00 of in onderstaande velden u contactgegevens achter te laten.