switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Detachering en outsourcing

Nationaal Incasso Bureau is gespecialiseerd in het uitvoeren, opzetten en professionaliseren van uw credit managementbeleid, ofwel detachering en outsourcing. Door de inzet van onze specialisten zal uw kaspositie/liquiditeit aanzienlijk toenemen. Na een zeer korte inwerkperiode kunnen onze medewerkers de functietaken oppakken waardoor achterstanden worden vermeden. U heeft meer tijd voor de kernactiviteiten van uw onderneming. Wij werken met eigen medewerkers en kunnen daarnaast een beroep doen op ons netwerk aan specialisten. Allen beschikken over de vereiste werkmentaliteit, kennis en ervaring om een project succesvol te laten zijn.

Wij streven naar het maken van de perfecte match bij het invullen van de vraag naar tijdelijke of permanente financiële professionals.

 

Bij het uitbesteden van uw gehele of gedeeltelijke debiteurenadministratie kan Nationaal Incasso Bureau eveneens optreden als uw partner. De ervaring leert dat de prestaties op het gebied van facturatie, debiteuren-beheer en het incasseren van vorderingen hiermee aanzienlijk verbeteren. Door tijd- en geldwinst is uw bedrijf daarbij beter in staat zich te focussen op de corebusiness. De opdrachtgever bepaalt zelf welke onderdelen van het debiteurenproces men wil outsourcen. Nationaal Incasso Bureau toetst en optimaliseert het proces naar uw eisen en u behoudt de volledige controle. Uw debiteurenbeheer, van het versturen van uw facturen tot het op enigerlei wijze herinneren en aanmanen van uw klanten, is bij ons in goede handen.