switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Afspraak maken

Hieronder kunt u een afspraak maken met het Nationaal Incasso Bureau, het Nederlandse kantoor van TCM Group. In 150 landen kunnen wij voor u incasseren door onze collega kantoren.

Onderwerp *    
   
Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam *    
   
Adres Postcode Plaats
Contactpersoon

Aanhef * Voorletters * Achternaam *
     
Functie * Telefoonnummer * E-mail adres *
Ruimte voor opmerkingen    
   

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

In eigen taal van uw debiteur en volgens lokale- regel en wetgeving uw klant klant laten benaderen.
Met de groei van de wereldmarkt groeit tegelijkertijd de concurrentie en het is vaak van fundamenteel belang om fysiek in het land waar men zaken doet aanwezig te zijn. Bedrijfsactiviteiten worden steeds vaker naar het buitenland verplaatst. Omdat bedrijven met hun voeten nog in Nederland staan, wordt ook vanuit Nederland actie ondernomen als na levering betaling uitblijft. Dan blijkt dat taalproblemen, gebrekkige kennis over wet- en regelgeving, cultuurverschillen en zelfs het tijdsverschil het innen van rekeningen er niet gemakkelijker op maken. Er is geen afgestemde wetgeving op het gebied van betalingsverkeer tussen de diverse landen binnen Europa. Zelfs niet tussen landen binnen eenzelfde taalgebied. Deze kennis heeft de filosofie van TCM Group international Ltd. mede vormgegeven: werk vanuit het land waarin de debiteur zich bevindt, met de mensen uit dat land. Deze werkwijze heeft ingrijpende gevolgen, de incassoperformance verbetert enorm.

Het realiseren van uw doelstelling is onze uitdaging. En geen uitdaging is ons te groot. Of te klein! Wij maken geen verschil tussen het kleinbedrijf, een internationaal opererende onderneming en een non-profit-organisatie. We staan van oudsher voor iedereen klaar. TCM Netherlands biedt u een uitgebreid pallet diensten aan. We bekijken samen met u welke diensten voor uw situatie van toepassing zijn en die worden vervolgens op maat aangeboden. Door de trajecten permanent te volgen kunnen veranderingen optimaal en zonder enige vertraging worden ingevoerd. Op deze website komen al onze producten en diensten aan bod. Naast het financieel rendement staat binnen TCM Netherlands betrouwbaarheid, stiptheid en betrokkenheid centraal.