switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Incasso voor bedrijven

Nationaal Incasso Bureau is een zeer ervaren creditmanagement organisatie en een grote speler in TCM Group Ltd, een netwerk van incasso-organisaties uit meer dan 150 landen. Wij zijn in staat om openstaande facturen, zowel in Nederland als in het buitenland, succesvol te incasseren. Onze focus ligt op het behoud van de klanten voor onze opdrachtgevers.

Werkwijze

Wij investeren veel in maatwerk en continue innovatie. NIB bedient haar opdrachtgevers met heldere analyses en volledige transparantie. Allereerst zullen wij starten met een inventarisatie van uw debiteurenportefeuille. Vervolgens wordt er samen bepaald wat de beste wijze is waarop geïncasseerd kan worden. Nationaal Incasso Bureau incasseert altijd in de geest van het bedrijf waarvoor zij werkt. Hierdoor wordt imagoschade voorkomen. U kunt rekenen op een betrouwbare, snelle en resultaatgerichte aanpak.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Nationaal Incasso Bureau NIB door te klikken op een van de onderstaande knoppen.
 
Contact_opnemen_Button_NIB   Offerte_aanvragen_Button_NIB