switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Export

De buitenlandse handel van Nederland komt steeds meer op stoom. In november 2014 is het volume van de export van goederen 4,8% hoger uitgevallen dan in november 2013. Een maand eerder bedroeg de stijging van de export 5,1%. De invoer groeit nog iets sneller, met een plus van 7,9% over november, en een eerdere groei met 5,3% over oktober.

Transportmiddelen

Vooral de export van transportmiddelen (zoals personenauto’s), landbouwproducten, metaal, machines en apparaten groeide. Ook de voedingsmiddelenindustrie exporteerde iets meer. De export van aardolieproducten was daarentegen opnieuw lager dan een jaar eerder. De ontwikkeling van de export verloopt vaak parallel aan de industriële productie. Begin 2015 werd bekend dat de Nederlandse industrie in november 2014 iets meer produceerde dan een jaar eerder. Vooral de productie van de transportmiddelen-, de voedingsmiddelen- en elektrische apparatenindustrie groeide.

U bent actief in export en u heeft regelmatig te maken met buitenlandse afnemers. Misschien overkomt het u ook wel eens; u heeft volgens afspraak geleverd maar de betaling blijft uit. Vanaf dat moment kan TCM Netherlands u direct alle zorgen uit handen nemen. Als onderdeel van TCM Group international hebben wij als enige Nederlandse incasso-organisatie vestigingen over de hele wereld. Momenteel hebben we kantoren in meer dan 150 landen en dit aantal blijft groeien. Neem contact met ons op en laat een van onze adviseurs u vrijblijvend informeren over de internationale incasso mogelijkheden.

Nationaal Incasso Bureau en TCM Netherlands kunnen buigen op langjarige ervaring. NIB bestaat inmiddels bijna drie decennia en TCM Netherlands viert in september 2015 haar 15-jarig jubileum. Zonder het vertrouwen van onze klanten en de duurzame relaties die we met hen hebben opgebouwd was dat niet gelukt.