switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

No Cure No Pay

Nationaal Incasso Bureau is inmiddels ruim 30 jaar in Nederland actief op de markt actief op het gebied van Credit Management en incasso’s en is een gerespecteerd financieel partner van zowel overheid, semioverheid en het bedrijfsleven.

Onze organisatie behandelt jaarlijks vele diverse vorderingen en incasso’s, zowel business tot business- als business to consumer gerelateerd. Het voeren van goede incassoprocedures behoort tot onze hoofdtaak.

TCM Netherlands is de zustermaatschappij van het Nationaal Incasso Bureau.TCM Netherlands incasseert vorderingen in meer dan 150 landen en maakt deel uit van een wereldomvattend netwerk. Slechts één incasso-onderneming per land is bij dit netwerk aangesloten. Uitsluitend de beste incasso-ondernemingen per land komen in aanmerking voor het lidmaatschap van deze organisatie. Om de kwaliteit te bewaken wordt er jaarlijks een externe audit uitgevoerd, deze test zowel de kwaliteit van onze incassowerkzaamheden als de financiële draagkracht van de onderneming.

Uw zakelijke geldstroom kunnen wij door onze expertise verbeteren, Nationaal Incasso Bureau gebruikt hiervoor de meest kundige medewerkers én maakt gebruik van innovatieve tools.

Onze aanpak is gericht op klantbehoud. U wilt natuurlijk uw geld door middel van een incasso, maar ook dat uw klant klant blijft. Het openstaand saldo wordt daarom betaald én uw klant is tevreden en blijft klant en dat alles op basis van no cure, no pay!

Probeer NIB Incasso Dien uw vordering of incasso in en wij gaan graag direct voor u aan de slag! Op basis van No Cure No Pay.