switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Gratis uw vordering indienen

Ook als u nog geen opdrachtgever bent bij Nationaal Incasso Bureau kunt u van dit formulier gebruik maken of kunt u bellen naar 088-12 22 200. Zodra u een vordering wilt indienen, zal er eerst contact met u worden opgenomen om onze dienstverlening te bespreken. Na uw goedkeuring gaan wij daarna direct voor u aan de slag.

Uw naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

Gerelateerd

Debiteurenbeheer, minnelijke incasso, schuldbewaking en gerechtelijke incasso kan het Nationaal Incasso Bureau voor u uitvoeren.

Als ervaren kantoor op het gebied van incasso én debiteurenbeheer starten wij met een inventarisatie van uw debiteurenportefeuille. Vervolgens bepalen we samen de beste wijze waarop geïncasseerd kan worden. Een en ander gebaseerd op basis van uw filosofie. Nationaal Incasso Bureau incasseert altijd in de geest van het bedrijf waarvoor zij werkt zodat imagoschade wordt voorkomen. U kunt rekenen op een snelle, betrouwbare en resultaatgerichte aanpak.

Daar wij voor de kwaliteit van onze dienstverlening staan, binden wij u niet aan een contract, maar werken wij per opdracht. Zo kunnen wij voor elke vordering de juiste aanpak bepalen. Soms is dat een voorzichtige (gericht op behoud van de relatie) benadering, terwijl het Nationaal Incasso Bureau in het andere geval juist recht op het doel afgaan.