switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Aanmelden

doc_pdf Aanmeldformulier

doc_pdf Algemene voorwaarden

Weet u wat uw klanten beweegt als het om betalen gaat? Waarom steeds vaker vorderingen langdurig openstaan en in sommige gevallen helemaal niet worden betaald? Het Nationaal Incasso Bureau helpt uw als klant in elke fase van het debiteurenbeheer: van debiteurenbeheer tot het incasseren van uw facturen.

U kunt zich bij het Nationaal Incasso Bureau aanmelden. Door het formulier hieronder in te vullen wordt u klant bij ons. Het is ook mogelijk om het aanmeldformulier te downloaden en deze op te sturen naar ons.

Uw gegevens

Bedrijfsnaam * KVK nummer *  
 
Adres * Postcode * Plaats *
Contactpersoon

Aanhef * Voorletters * Achternaam *
Functie * Telefoonnummer * E-mail adres *
   
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
   
   

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Nationaal Incasso Bureau
Nationaal Incasso Bureau is een zeer ervaren incasso organisatie en is het Nederlandse kantoor van TCM Group Ltd, een netwerk van incasso-organisaties uit meer dan 150 landen. Wij zijn in staat om openstaande facturen, zowel in Nederland als ver daar buiten, succesvol te incasseren en dragen zodoende bij aan een goed bedrijfsresultaat voor al onze opdrachtgevers. Onze focus ligt hierbij op behoud van de klanten voor onze opdrachtgevers. Wij investeren veel in maatwerk, continue innovatie en bedienen onze opdrachtgevers met heldere analyses en volledige transparantie over het incassoproces. Onze opdrachtgevers zijn MKB bedrijven, multinationals en (semi-) overheden.