switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Uw vorderingen beheren

Via onze website kunt u direct uw nieuwe vorderingen indienen. Het Nationaal Incasso Bureau kan op deze manier uw vorderingen beheren. Wanneer u regelmatig meerdere vorderingen heeft dan kunt u deze ook rechtstreeks bij ons aanleveren via maatwerk oplossingen. Neemt u hiervoor contact op met onze IT-afdeling.
U kunt de status van uw ingediende vorderingen real-time inzien en opmerkingen voor onze behandelaars toevoegen, via onze webportal. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

De voordelen hiervan liggen voor de hand, want U kunt nu naast uw nationale dossiers ook uw internationale dossiers met één muisklik volgen.
De overzichten worden ook duidelijker en transparanter gemaakt en vooral kunnen wij U een aantal tabellen en resultaten aanleveren via onze site, zonder de klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen. Hierdoor zijn wij 24 uur per dag voor u aanwezig en dit 7 dagen per week. Via onze webportal blijft u dus goed op de hoogte van de ontwikkelingen in uw dossier!

Heeft u vragen over het gebruik van de webportal, neem dan contact met onze IT afdeling op.

Vordering indienen
Maatwerk afspraak
Inloggen op webportal

Uit uw naam kunnen wij uw debiteurenbeheer traject uitvoeren met alle daarbij behorende stappen. Het resultaat voor u is een laag debiteurensaldo en een lage DSO.

Hierbij verliezen wij nooit uit het oog dat uw debiteuren uw klanten zijn. Wij stemmen het beleid met u af en zorgen we ervoor dat onze en uw ICT-systeem probleemloos met elkaar kunnen communiceren.

Deze outsourcing service geeft u een hoge mate van flexibiliteit en zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.