switchbutton
Vacatures | Contact |
 random header image
 

Incasso calculator

Per 1 juli 2012 is de Wet Normering incassokosten van kracht voor de vorderingen die u heeft op consumenten. Eén van de eisen van deze wet luidt, dat u minimaal één kosteloze veertien dagen aanmaning moet hebben gezonden. In deze aanmaning moet u uw debiteur waarschuwen voor de incassokosten (conform de nieuwe staffel) die verschuldigd zijn als niet tijdig naar aanleiding van de veertien dagen aanmaning wordt betaald.

Indien u geen BTW kunt verrekenen (u bent in dit geval niet BTW-plichtig), dient u in de veertien dagen aanmaning tevens de BTW te noemen over het bedrag aan incassokosten.

Om u het rekenwerk te besparen, kunt u de juiste incassokosten voor uw vordering uitrekenen middels de onderstaande Incassokosten Calculator van het Nationaal Incasso Bureau.

Door hierna op Berekenen te klikken wordt het witte veld automatisch ingevuld.

Factuurbedrag . . . . . . . . .
Max. incassokosten . . . . . . . . .
BTW 21 % . . . . . . . . .
. . . . . . . . .  +
. . . . . . . . .
Factuurbedrag (excl. rente)
Bent u BTW-plichtig?
Ja

Nee
Berekenen
Direct indienenHeeft u over bovenstaande incasso calculator van het Nationaal Incasso Bureau nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande telefoonnummer: +31(0)88 12 22 200. U kunt ook contact opnemen door naar de contactpagina van onze website te gaan. Hier staat ook ons e-mailadres. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.